středa 30. září 2015

Návod k použití: STB-1



STB-1 je japonský střední tank 10. úrovně. Jeho znakem je jedna z nejvyšších poškození za minutu mezi svými konkurenty. Velice se podobá svému protějšku Leopardu 1, ale v určitých aspektech se liší. Má jednoznačně méně přesné dělo, za to velice dobře sklopená věž dokáže i něco odrazit. Další skvělou věcí na STB je jeho deprese, která činí celých -10°.

S bratry ve zbrani, jídlem, ventilací a nabijákem jste schopní stáhnout rychlost nabití na 6.3s, Nevýhodou je 2.3s na zaměření, což vás nutí posadit STB více dopředu, než je k tomu u jeho protějšku Leopardu 1. Přední plát má pouze 110mm, věž má hodnotu 132mm, ale je extrémně sklopená. Vybavení, které mám namontované, je celkem standardní u středních tanků:

  • Nabiják
  • Vertikální stabilizátor
  • Ventilace 
Japonské střední tanky se vyznačují velice dobrým kamo-faktorem. (Až tedy na výjimky -> Chi-Ri). Proto místo třetích skillů na posádce, které by mi zlepšily přesnost mám maskování. Jinak doporučuji celkem standardní složení:
  • Bratry ve zbrani
  • Opravy/žárovka
  • Maskování (případně u střelce Jemné míření a u řidiče Klidnou jízdu)
STB má velice dobrou schopnost pro ovlivnění hry. Nemusíte čekat v pozadí jako s Leopardem. Je dobré využít deprese použitím kopečků, které vás ochrání od přímé palby. Mějte na paměti, že máte jedno z nejlepších poškození za minutu. Pokud se střetnete s těžkým tankem, vždy se snažte zasadit minimálně dvě rány za cenu jedné. Váš čas nabití vám to bez problémů umožní. Nezapomínejte však, že váš spodní plát je na X. tieru řazen mezi papíry, takže se opravdu snažte ukazovat pouze věž.

Samozřejmě mějte na paměti, že toto je jen můj názor. Jezdíte STB-1 jinak ? Budu rád, když mi napíšete do komentářů a těm z vás, kteří zvažují japonskou střední větev přeji mnoho úspěchů.


Žádné komentáře:

Okomentovat